abonneren

Bespaar 20% met behulp van streepjescodescanner

Door het scannen van de streepjecode met een nieuwe iPhone app, kunt u in de winkel veel geld besparen bij de aankoop van elektronica.Door computer en consumentenelektronica aankopen online te doen en verschillende aanbieders goed te vergelijken, kan veel geld bespaard worden. Onderzoek van de website Hardware.Info wijst uit dat een consument al snel zo'n 20% kan besparen op de hoogste winkelprijs van producten. Zeker bij dure producten als televisies en notebooks kan dat tientallen tot honderden euro's schelen.
Nu kunnen de prijzen ook in de winkels zelf vergeleken worden, met dank aan een nieuwe Hardware.info applicatie. 

De nieuwe applicatie, die er zowel voor de iPhone als voor Android is, biedt consumenten de mogelijkheid om in de winkel eenvoudig en snel de streepjescode van de doos van een product te scannen. Na het scannen verschijnt op het schermpje direct een prijzenoverzicht van online aanbieders van hetzelfde product. Binnen enkele seconden weet je zo of de prijs in de winkel wel of niet gunstig is. Mocht de doos met streepjescode niet voorhanden zijn, dan kan met de applicatie ook eenvoudig gezocht worden door de naam van het product in te voeren.

Naast het prijzenoverzicht toont de applicatie ook direct de belangrijkste specificaties van gezochte producten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord