abonneren

Beslist.nl en Kieskeurig.nl gaan samenwerken

De vergelijkingsites Beslist.nl en Kieskeurig.nl gaan samenwerken. Bij de zoekresultaten op Beslist.nl zullen voortaan productbeoordelingen van Kieskeurig.nl getoond worden. Zowel Beslist.nl als Kieskeurig.nl trekken maandelijks iets meer dan 2 miljoen unieke bezoekers.Kieskeurig.nl claimt dat de helft van de Nederlands wel eens gebruik maakt van de prijsvergelijker.
De site is niet bang dat klanten nu gaan overstappen naar Beslist.nl, integendeel. Het is de bedoeling dat klanten, door te klikken op een beoordeling, juist naar de site gelokt worden. Ook Beslist.nl is niet bang bezoekers te verliezen; de site denkt dat klanten juist blij zijn met de extra informatie.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord