abonneren

Bereidt Steve Jobs zich voor op zijn vertrek?

Volgens Gizmodo zou het zomaar kunnen dat Steve Jobs er op korte termijn de brui aan geeft. De grote leider van Apple heeft tijdens de introductie van de nieuwe MacBooks een paar maal duidelijk gehint op dat Apple meer is dan Steve Jobs en hintte zelfs op zijn 'pensioen'.Voor veel mensen staat Steve Jobs synoniem aan Apple.Hij stond aan de geboorte van het merk en is teruggekeerd toen het bedrijf zich in het diepste dal bevond, om vervolgens van Apple weer een sterk merk te maken.
Apple's laatste keynote maakt echter duidelijk dat Jobs vindt dat zijn tijd bij Apple er wel zo'n beetje op zit. Niet alleen droeg medepresentator Tim Cook kleding met dezelfde kleuren als de grote leider, ook kreeg Jony Ive eerder het woord dan Steve Jobs zelf.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Steve Jobs zich ooit helemaal los zal kunnen maken van Apple, net zoals Bill Gates en Microsoft voor altijd aan elkaar verbonden zullen zijn. Maar Gizmodo weet zeker dat dit een van de laatste, zo niet de laatste, keynotes van Steve Jobs is geweest.

Gizmodo

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: