abonneren

BelCompany stopt verkoop navigatieapparaten

Dat de autonavigatieapparaten het moeilijk zullen krijgen ligt voor de hand. Nu vrijwel iedere smartphone is voorzien van gps-functionaliteit en van navigatiesoftware kan worden voorzien, die zich kan meten met de mogelijkheden van de navigatieapparaten, kan men zich een apparaat besparen.
Telefoonverkoper BelCompany neemt een opmerkelijke stap door de navigatieapparaten radicaal uit het assortiment te gooien.

Vanaf midden juli zal er in de 175 winkels van BelCompany in Nederland geen zogenaamde pnd (personal navigation device) als van TomTom, Navigon of Garmin meer te krijgen zijn. Het bedrijf gaat zich volledig richten op de verkoop van smartphones met navigatie.

Volgens de Belcompany hebben hun klanten een groeiende voorkeur voor apparaatintegratie, in dit geval navigatie op hun mobiele telefoon, zodat ze met minder apparaten op pad hoeven. Locatiegebaseerde diensten zullen de komende tijd snel groeien en goedkope navigatie via de telefoon maakt daar een belangrijk onderdeel van uit.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord