abonneren

Belastingdienst kent eigen website niet

De belastingdienst heeft onlangs een nieuwe website gekregen, maar helaas weten de huidige belastingmedewerkers nog niet hoe de site in elkaar zit. Mensen wordt daarom aangeraden per post een verzoek in te dienen.

De nieuwe website van de belastingdienst lijkt op het eerste gezicht vrij overzichtelijk met duidelijke onderwerpen en links. Echter wordt het iets lastiger als je formulieren of aangifteprogramma's wil downloaden.

Als je de belastingdienst belt met de vraag waar je deze kan vinden, dan krijg je het antwoord dat de belastingdienst onlangs een nieuwe site heeft en dat het personeel nog geen training heeft gehad hierin. Derhalve weten ze niet waar deze bestanden staan.

Het advies: even goed zoeken of anders een brief per post sturen met je verzoek. Leuker kunnen ze het niet maken...

Ongetwijfeld hangt het advies af van welke medewerker je aan de lijn krijgt, maar opmerkelijk is dit op zijn zachtst gezegd wel.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord