abonneren

Bekijk WK voetbalwedstrijd Nederland - Spanje ook via internet

Als je vanavond toch op de hoogte wilt blijven van het WK voetbal en de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Spanje, dan kun je op verschillende manieren live kijken, zonder dat je achter een tv hoeft te zitten.

De Nederlandse omroepen bieden op internet live-streams aan van tv-zenders, en ook de wedstrijd Nederland - Spanje kun je zo live meekijken op je tablet, smartphone of laptop. Via de site www.npo.nl vind je alle live-streams, en vanaf vanavond 21:00 kun je daar ook naar de wedstrijd van het Nederlands Elftal kijken.

Heb je een smartphone? Installeer dan een van de gratis apps van NPO, daarmee kun je op hoge kwaliteit genieten van het WK. Zorg wel dat je een goede internetverbinding hebt, bijvoorbeeld wifi of 4G, dan heb je de beste beeldkwaliteit zonder haperingen.

Kijk ook live hier: http://www.npo.nl/live/nederland-1

Vodafone
Klanten van Vodafone hebben helemaal geluk, want het telecombedrijf zendt het WK uit met de dienst Mobile TV. Vanaf vandaag wordt deze mobiele tv-zender namelijk ook landelijk gelanceerd, waardoor alle Vodafone-klanten gratis gebruik kunnen maken van het live tv-kijken via een 4G-verbinding.

Vodafone-klanten moeten hiervoor op de smartphone of tablet met 4G-verbinding surfen naar mobiletv.vodafone.nl, waarna een player wordt geopend en je de zender naar keuze kunt bekijken. Vodafone biedt op het moment een paar tv-zenders aan, Nederland 1,2 en 3 en daarnaast ook CNN, National Geographic en 24Kitchen. Het WK Voetbal wordt uitgezonden op Nederland 1.  

De wedstrijd Nederland - Spanje begint om 21:00, de voorbeschouwing om circa 20:30.

Lees ook:

> Wedstrijd gemist? Bekijk hier alle doelpunten terug

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie