abonneren

Begin je eigen tv station

Het bedrijf Startyourstation uit Den Haag biedt vanaf nu de mogelijkheid om je eigen tv station te beginnen. De site biedt namelijk alle functies om eenvoudig videobestanden te uploaden, programma's samen te stellen en via een tv-gids uit te zenden.Start Your Station onderscheidt zich van YouTube door niet alleen losse programma's, maar juistvierentwintig uur per etmaal en zeven dagen in de weekWebTV-stations door te geven. Op korte termijn komen daar vodcasting en uitzendmogelijkheden via mobiele telefoons bij.

Diverse stations zijn al geopend door particulieren wereldwijd, maar ook Tiësto, Kane en RaceWorld TV hebben al een station.

Gebruik van het 'beginner account' is gratis; hiermee beschikt de  je over 15GB video opslagcapaciteit, en kan het station een beperkt aantal kijkers aan. Groeit de populariteit van de zender, dan kan capaciteit bijgekocht worden. Onze inschatting is dat die 15 GB snel gevuld zullen zijn.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord