abonneren

Befunky - Funky avatar

Iedere internetgebruiker is tegenwoordig lid van een website of gebruikt wel een applicatie, zoals een im-client, waar hij een virtuele representatie - oftewel avatar - van zichzelf kan opgeven.

U kunt natuurlijk gewoon een leuke foto van uzelf of uw huisdier opgeven of iets onpersoonlijks als een grappig pictogram of de foto van een bekend persoon, maar waarom niet iets unieks, zoals een stripuitvoering van uzelf?

BeFunky is een gratis webdienst waarmee u niet alleen een stripversie van uzelf kunt maken met een speciaal online fotobewerkingspakket, maar ook - tegen betaling - een handgetekende avatar.

BeFunky bestaat uit twee applicaties. Met de Cartoonizer kunt u een foto van uzelf of een andere afbeelding veranderen in een digitaal schilderij of stripfiguur. Het duurt maar enkele seconden en u hebt er geen speciale software voor nodig. De tweede manier om via BeFunky een unieke avatar te krijgen is met Uvatar. Dat is een handgetekende stripversie van een foto van uzelf. BeFunky deed dit eerst gratis, maar aangezien dit natuurlijk ondoenlijk is met honderden aanmeldingen, vragen ze er sinds kort $ 4,99 voor. Leuk is dat u met een eigen uvatar de mogelijkheid krijgt om deze virtueel aan te kleden en deze in een virtuele omgeving te plaatsen. Een avatar van uzelf gekleed als een piraat en staand op de maan is met BeFunky geen probleem.

www.befunky.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord