abonneren

Beelden Windows Phone 7-model van HTC gelekt

De eerste beelden en specificaties van een Windows 7 Phone-smartphone van HTC hebben hun weg naar het internet weten te vinden. Belangrijkste nieuwtje: HTC zal (of mag) géén gebruik maken van de populaire Sense UI-interface.De beelden zijn opgedoken bij gadgetblog Engadget.
De smartphone heeft een 3,7-inch slcd-touchscreen en de overbekende 1 GHz Qualcomm Snapdragon-processor. Hiermee lijkt dit prototype veel op de populaire HTC Desire. Interessant is de camera: die telt een sensorresolutie van 8 megapixels. Aan de onderzijde van de smartphone bevinden zich drie aanraakgevoelige toetsen (Back, Search, Home). De andere specificaties zijn nog niet bevestigd, maar vermoedelijk heeft het toestel 256 MB of 512 MB ram-geheugen, 4 GB ingebouwde opslagcapaciteit, wifi, gps en een accelerometer.

Er is duidelijk te zien dat de smartphone gebruik maakt van de eigen interface van Windows Phone 7. Aanvankelijk beweerde HTC nog dat het de Sense UI-gebruikersinterface ook op Windows Phone 7 en Android 3.0 zou gaan gebruiken, maar Microsoft lijkt er in dit geval een stokje voor gestoken te hebben. Dat hoeft overigens zeker geen slechte beslissing te zijn.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: