abonneren

Bedrijven stappen niet massaal over op Windows 7

Volgens Ina Fried van het gezaghebbende blog Bey0nd B1nary staan bedrijven niet te trappelen om meteen Windows 7 te gaan gebruiken.Ze baseert zich op cijfers van ScriptLogic, dat bedrijven ondersteunt bij het gebruik van Windows. Ruim 1000 systeembeheerders vulden een onderzoek van ScriptLogic in. 34% zei te verwachten ergens voor eind 2010 over te stappen op Windows 7. Slechts 5,4% had plannen om nog dit kalenderjaar het nieuwe besturingssysteem te gaan gebruiken. 59,3% zei helemaal nog geen plannen te hebben met betrekking tot Windows 7.
Opvallend is dat 1,4% zegt al met Windows 7 te werken.

Als grootste struikelblokken om over te stappen werden vooral genoemd gebrek aan tijd en mankracht (42,7%) en verwachte compatibiliteitsproblemen met bestaande applicaties (39,1%).

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord