abonneren

Bedrijf houdt persconferentie in World of Warcraft

Het lijkt wel alsof je er als bedrijf niet bij hoort wanneer je geen aanwezigheid hebt in een virtuele wereld. Vreemd genoeg krijgt Second Life -- 1,3 miljoen gebruikers -- alle aandacht van bedrijven maar wordt World of Warcraft -- 7,5 miljoen gebruikers -- genegeerd.Maar nu heeft een bedrijf dan toch de moedige elfenschoenen aangetrokken om een persconferentie te houden in een virtuele wereld waar het normaal is om mensen en dieren af te maken en gebouwen leeg te plunderen.

Ross Mayfield, de baas van SocialText, heeft aangekondigd dat zijn bedrijf op 5 december een persconferentie zal houden in World of Warcraft. Het evenement zal gehouden worden op de Eitrigg-server en Mayfield heeft op voorhand een aantal gedragsregels vastgesteld.

Als eerste mogen er geen ninja’s aanwezig zijn bij het persevenement. Ten tweede mogen journalisten alleen vragen stellen in de Player-versus-Player-mode. Dit betekent dat de avatars van journalisten aangevallen kunnen worden door mede-spelers. Waarschijnlijk heeft Mayfield en zijn collega’s al een aantal journalisten op het oog. Ten derde kan een journalist, indien hij vindt dat een medewerker van SocialText niet genoeg informatie geeft, deze uitdagen voor een duel op leven en dood.

Wij zijn benieuwd hoe dit persevenement afloopt en hoeveel naakte Gnomes zullen proberen om het feestje te verpesten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: