abonneren

BBC zendt tv-programma's uit via MySpaceTV

BBC gaat populaire programma's als Top Gear, The Mighty Boosh en Robin Hood uitzenden via het online tv-kanaal van de sociale netwerkdienst MySpace.BBC Worldwide, de commerciële dochter van de BBC, en MySpace, de grootste sociale netwerksite ter wereld, hebben vandaag een samenwerking aangekondigd, waarbij nieuwe en eerder uitgezonden programma's beschikbaar worden via MySpaceTV.

MySpace gebruikers kunnen het kanaal van BBC bekijken en zich inschrijven om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe shows. MySpace gebruikers kunnen programma's toevoegen op hun persoonlijke pagina's naar vrienden sturen.

Uniek BBC materiaal wordt via MySpaceTV beschikbaar, waaronder: Robbie Williams en Russel Crowe geïnterviewd door Michael Parkinson, de populaire autoshow Top Gear met Jeremy Clarkson en adembenemende natuurbeelden van David Attenborough. Daarnaast zijn hoogtepunten uit klassieke series te zien, zoals Doctor Who, Robin Hood, Torchwood en grappige scenes uit The Catherine Tate show, Red Dwarf en The Mighty Boosh.

BBC Worldwide programma's zijn vanaf nu wereldwijd beschikbaar voor bijna 110 miljoen actieve gebruikers op MySpaceTV. MySpaceTV is beschikbaar in 27 landen in 7 talen waaronder Engeland, Japan, Australie, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italie, Spanje, Mexico, Canada, Nieuw- Zeeland, Latijns-Amerika, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Oostenrijk en natuurlijk Nederland.

Derek Fehmers, Marketing Director MySpace Nederland, zegt over de overeenkomst:"We zijn erg enthousiast over de samenwerking met de BBC. Nederlandse gebruikers van MySpace hebben er nu een fantastisch kanaal bij met legendarisch en unieke shows uit Engeland. Ik zelf heb al de hele Attenborough serie bekeken! Daarbij is dit een interessante stap voor de BBC die nu via MySpaceTV een publiek kan bereiken dat steeds meer TV op internet bekijkt; een win-win situatie voor beide partijen."

De BBC programma's zijn vanaf vandaag te vinden op www.myspace.com/bbcworldwide

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord