abonneren

Barsten in onbreekbaar imago blu-ray

Eén van de verbeteringen van blu-ray ten opzichte van de dvd: de schijfjes moesten minder krasgevoelig zijn en dus langer meegaan. De krasgevoeligheid is inderdaad een stuk verbeterd, maar toch trekt Netflix aan de alarmbel: blu-ray-schijfjes schijnen veel sneller te scheuren dan verwacht.Netflix verhuurt dvd's en blu-ray-films via de post. Het bedrijf claimt nu dat steeds meer gebruikers klagen dat hun vers ontvangen blu-ray-schijfjes gescheurd zijn.
De harde coating langs de buitenrand vertoont dan een scheur van één tot drie millimeter, waardoor het schijfje niet meer afgespeeld kan worden. Netflix heeft de huurkosten van de blu-ray-schijfjes met $1 verhoogd om zo de vervangingskosten te kunnen betalen. Het blijft vreemd dat de eerste berichten over dit probleem pas na twee jaar opduiken, maar mocht de melding van Netflix op waarheid berusten dan kan dit een negatief effect op het imago van blu-ray hebben.

Fudzilla

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord