abonneren

Ballmer: "Vista is werk in uitvoering"

Steve Ballmer, de grote baas van Microsoft, heeft op een conferentie in Seattle toegegeven dat Vista nog verre van af is. "Ik denk dat we een hoop dingen goed gedaan hebben, en ik denk dat er een hoop dingen zijn waar we van moeten leren," vertelde Ballmer tegen de verzamelde technologie-experts.

Hoewel tegenwoordig elk softwarepakket als 'werk in uitvoering' betiteld kan worden - gezien het feit dat voor praktisch elke software met enige regelmaat updates en patches worden uitgebracht - wekte Ballmers uitspraak toch wel verwondering. "Werk in uitvoering klinkt toch wel als 'onaf,'" verwoordde een analist van Jupiter Research de mening van de meeste aanwezigen. "Het is nu niet bepaald een uitspraak die ervoor zorgt dat mensen meer vertrouwen krijgen in Vista."

Interessant zijn de dingen die volgens Ballmer nog (beter) aangepakt moeten worden in Vista. Hij noemde met name systeem-performance, compabiliteit en accuduur. Ook de grootte van Vista heeft de aandacht van Microsoft. "We kunnen Vista niet meer kleiner maken,"aldus Ballmer, "maar we moeten er wel voor zorgen dat het in ieder geval niet groter wordt."

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie