abonneren

Ballmer: Office 14 komt niet dit jaar uit

De ontwikkeling van Windows 7 ligt goed op koers. Maar de volgende versie van Office heeft vertraging opgelopen. Ondanks eerdere toezeggingen zal MicrosoftOffice 14 niet dit jaar uitbrengen. Analistengingen er van uitdat Microsoft rond de lancering van Windows 7 ook de nieuwe versie van zijn Office-suite zou uitbrengen. Wanneer bedrijven de overstap maken naar een nieuwe versie van Windows dan willen ze vaak ook gelijk overstappen op een nieuwe versie van Office. Het zou dus zakelijk slim zijn van Microsoft om Windows 7 en Office 14 kort na elkaar uit te brengen.
Maar volgens Microsoft-baas Steve Ballmer zal dit niet gebeuren.

De ontwikkeling van Office 14 heeft vertraging opgelopen en de kantoorsuite zal pas in de zomer van 2010 uitkomen. Microsoft kan alleen Windows 7 en Office 14 tegelijkertijd uitbrengen wanneer het de lancering van Windows 7 zou uitstellen, maar een dit zou bij veel gebruikers slecht vallen.

Microsoft maakte vorige maand een alfaversie van Office 14 beschikbaar voor een selecte groep testers. Deze zomer zal de eerste betaversie van Office 14 uitkomen. Microsoft is wel voornemens om Office 14 en SharePoint Server 14 tegelijkertijd uit te brengen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord