abonneren

Baas Yahoo wil weer praten met Microsoft

Geschrokken van het blauwtje dat zijn bedrijf heeft opgelopen, wil Yahoo-baas Jerry Yang met Microsoft bespreken hoe de relatie weer goed kan komen.Volgens Yang was hij afgelopen zaterdag net bezig om te kijken wat de gulden middenweg is in de onderhandelingen met Microsoft toen de softwaregigant besloot om de overnamepoging abrupt op te geven.Yang had gemengde gevoelens over de beslissing van Microsoft afgelopen weekend. Nadat Microsoft bekendmaakt de overname niet door te zetten, daalden de aandelen van Yahoo met 15 procent.

Yahoo is bereid om met Microsoft in relatietherapie te gaan om te zien of de breuk weer geheeld kan worden. Maar dan moet Microsoft wel met een nieuwe verleidingspoging komen.

Microsoft bood $33 per aandeel, maar Yahoo wilde $37 per aandeel. De twee grootste aandeelhouders van Yahoo waren bereid het bedrijf al te verkopen voor $34 per aandeel. Zij zijn ook boos op Yang en de andere bestuursleden dat deze "hard to get" speelden en daarmee Microsoft hebben weggejaagd.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie