abonneren

Auto laten taxeren via internet

Wie een auto wil verkopen of inruilen, zou graag inzicht hebben in de restwaarde. Via AutoDNA.nl is op eenvoudige wijze te berekenen wat de huidige taxatiewaarde is. Nieuw is dat ook de toekomstwaarde van gebruikte en nieuwe auto's kan worden berekend.Bij de gratis Basic Taxatie van AutoDNA.nl krijgt u inzicht in de gemiddelde verkoopwaarde en de gemiddelde inruilwaarde.
Hierbij moet u wel accepteren dat AutoDNA u per mail vrijblijvende aanbiedingen van partners stuurt.  Auto's jonger dan 6 maanden en auto's ouder dan 15 jaar zijn uitgesloten.

Bij de Advanced taxatie krijgt u de waarde van uw auto, waarbij rekening wordt gehouden met factoren als schades, extra opties of de aanschaf van een andere auto. Dit advies op maat kost € 8,95.

Bij de nieuwe Toekomst taxatie kunt u laten berekenen wat uw auto bijvoorbeeld over vijf jaar nog waard is. Met behulp van het kenteken, de kilometerstand en het aantal kilometers dat per jaar wordt gereden, wordt automatisch de afschrijving voor de komende jaren van de auto berekend. Dit kost minimaal € 4,95.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: