abonneren

Auto laten taxeren via internet

Wie een auto wil verkopen of inruilen, zou graag inzicht hebben in de restwaarde. Via AutoDNA.nl is op eenvoudige wijze te berekenen wat de huidige taxatiewaarde is. Nieuw is dat ook de toekomstwaarde van gebruikte en nieuwe auto's kan worden berekend.Bij de gratis Basic Taxatie van AutoDNA.nl krijgt u inzicht in de gemiddelde verkoopwaarde en de gemiddelde inruilwaarde.
Hierbij moet u wel accepteren dat AutoDNA u per mail vrijblijvende aanbiedingen van partners stuurt.  Auto's jonger dan 6 maanden en auto's ouder dan 15 jaar zijn uitgesloten.

Bij de Advanced taxatie krijgt u de waarde van uw auto, waarbij rekening wordt gehouden met factoren als schades, extra opties of de aanschaf van een andere auto. Dit advies op maat kost € 8,95.

Bij de nieuwe Toekomst taxatie kunt u laten berekenen wat uw auto bijvoorbeeld over vijf jaar nog waard is. Met behulp van het kenteken, de kilometerstand en het aantal kilometers dat per jaar wordt gereden, wordt automatisch de afschrijving voor de komende jaren van de auto berekend. Dit kost minimaal € 4,95.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord