abonneren

Australische man veilt zijn gehele leven op eBay

Australië staat bekend om zijn kangeroes en koala's. Minder bekend is dat er in Australië ook veel gekken rondlopen. Eén van deze gekken heeft het briljante idee gekregen om zijn gehele leven - huis, auto, kleding, vrienden en meer- te veilen op eBay. De man is kortgeleden gescheiden van zijn vrouw en wil een nieuw leven beginnen. "Het is tijd om verder te gaan. Een compleet nieuwe start. Ik wil zien waar het leven mij naar toe leidt", aldus de 44-jarige Ian Usher. Usher verkoopt zijn gehele leven als één pakket.
Zijn huis in Perth is getaxeerd op ongeveer A$420.000 (ongeveer $385.000).

Op de website die hij speciaal voor de veiling heeft gelanceerd, staat te lezen: "Hallo daar, mijn naam is Ian Usher en ik heb genoeg van mijn leven! Ik wil het niet meer! Jij kan het hebben als je dat wilt!"

Zijn levensveiling start op 22 juni aanstaande. De winnaar krijgt Usher's huis met inboedel, auto, motor, jet-ski, baan als tapijtverkoper en een introductie bij zijn "leuke" vrienden. "Wanneer de veiling over is, wil ik gewoon door de voordeur kunnen stappen, mijn portemonnee pakken, mijn paspoort en een nieuw leven beginnen", aldus Usher.

De ex-vrouw van Usher weet van de aakomende veiling af. Haar commentaar was: "Ik denk dat het een beetje gek is."


Website: http://www.alife4sale.com/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: