abonneren

Asus toont Eee Keyboard en Eee Tablet Netbook

Asus heeft met zijn Eee-merk een succes in handen. Het bedrijf toonde op de CES twee nieuwe innovatieve Eee-producten; de Eee Multimedia Keyboard en de Eee PC T91 tablet-netbook.Toen we de Asus Eee multimedia keyboard zagen, moesten we gelijk denken aan de Commodore 64, misschien wel de beste computer ooit. Net als de C64 is de Eee Keyboard een complete pc in de vorm van een toetsenbord.
De Eee Keyboard heeft WiFi en Ethernet, een speaker, een microfoon, een 5-inch aanraakbeeldscherm en draadloze HDMI. Het multimedia-toetsenbord weegt minder dan twee pond en kan verbonden worden met bijna alle digitale beeldschermen.

Helaas is de Eee Keyboard nog maar een concept. Waarschijnlijk gaat Asus de toetsenbord-pc wel in productie nemen, maar wanneer het daadwerkelijk te koop is, is niet bekend.

Asus toonde op de CES tevens zijn Eee PC T91. Dit is een netbook dat schreeuwt om Windows 7 op te installeren. Net als de Eee Keyboard weegt de T91 maar twee pond. De tablet-netbook is een inch dik en heeft een 9-inch blacklit aanraakscherm. De T91 draait op een Intel Z520 Atom-processor. De pc heeft tevens een tv-tuner en ingebouwde GPS. Het bijgeleverde OS is Windows XP waar Asus een eigen skin overheen heeft gegooid.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie