abonneren

ASUS kopieert Nintendo met Nunchuck-achtige Eee Stick

Als u de Eee Stick voor het eerst ziet, zult u denken dat het een Nunchuck is. De Eee Stick lijkt opvallend sterk op de spelcontroller die bij de Nintendo Wii wordt gebruikt om bijvoorbeeld boksspelletjes te spelen.De Eee Stick is een randapparaat met bewegingsdetector, bedoeld voor computerspelletjes. Het accessoire zal worden meegeleverd bij de Eee PC en de Eee Box en bestaat uit twee componenten. Beide zijn te gebruiken als draadloos invoerapparaat voor de pc en kunnen acht verschillende bewegingen aan.
De zogenaamde Navigation Stick bevat een joystick met drie knoppen, de Activation Stick bevat veel meer knoppen, waaronder vier richtingsknoppen aan de bovenkant. Beide werken net als de controllers van Nintendo met een trilfunctie om gebeurtenissen in het spel zo levensecht over te brengen op de speler.

ASUS prijst de Eee Stick aan met de slogan "Get into the swing of Gaming". Het is de bedoeling om de Eee Stick in speciale gamesbundels samen met een Eee PC of Eee Box te verkopen. Het is nog niet bekend wanneer de stick in de winkel ligt en in welke landen het accessoire beschikbaar komt.

Via: ASUS-persbericht

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie