abonneren

Ask.com lanceert portaal AskCity

Ask.com heeft een nieuwe site gelanceerd, AskCity. De site is bedoeld om gelocaliseerde zoekresultaten te bieden en zo marktaandeel van Google en Yahoo af te snoepen. AskCity moet gedetaileerdere resultaten geven dan de concurrentie.AskCity gaat diensten integreren van veel 'locatiegevoelige' diensten, zoals CitySearch.com, TicketMaster, ReserveAmerica, Fandango en OpenTable.com. Deze sites zijn voornamelijk bedoeld voor de Amerikaanse markt, wat AskCity.com gelijk minder interessant maakt voor de Europese markt.

Zoekresultaten worden meteen op maps getoond, waarbij op de map weer bepaalde bewerkingen en acties uitgevoerd kunnen worden, zoals het reserveren van een restaurant of het boeken van een filmkaartje.

Link: AskCity
DailyTech

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord