abonneren

ARCHIVE.ORG

Weet u nog hoe het internetlandschap eruit zag in de jaren negentig van de vorige eeuw? In de tijd van vóór Google, Buienradar en Markplaats? Zoeken deden we met het populaire Altavista. Of was u verliefd op dat leuke meisje van Ilse? De meesten van ons hebben - waarschijnlijk met veel bloed, zweet en tranen - een eigen html-site geprogrammeerd. Hoe zag die er ook alweer uit?
Neem een blik terug in de tijd. In de Waybackmachine op Archive.org kunt u meer dan een miljard webpagina's, vanaf 1996 tot heden, bekijken. Verbaas u erover hoe simpel en rechtlijnig vroeger het internet nog was!

Of ga eens grasduinen in het archief van bewegende beelden (met 163.527 filmpjes), life muziek ( 59,008 concerten), audio-opnamen (314.350 opnamen) of teksten (1.283.446 documenten). Massa's materiaal voor een korte trip to Memory Lane!

WWW.ARCHIVE.ORG

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord