abonneren

Apple's WWDC dit jaar van 8 tot 12 juni

Apple heeft officieel bekendgemaakt dat zijn jaarlijke conferentie voor ontwikkelaars van 8 tot 12 juni wordt gehouden in het Moscone West conventiecentrum in San Francisco. Op de jaarlijkse WWDC maakt Apple traditioneel zijn belangrijkste nieuwe producten en diensten bekend. Vorig jaar waren de belangrijkste mededelingen de 3G-versie van de iPhone en de lancering van de synchronisatiedienst MobileMe. Apple gaf aanwezigen ook een eerste blik op versie 10.6 van zijn Mac OS X-besturingssysteem.

Insiders verwachten dat Apple dit jaar de officiële lanceerdatum van Snow Leopard, zoals Mac OS X 10.6 ook wordt genoemd, bekendmaakt en versie 3.0 van de iPhone aan de buitenwereld toont. Versie 3.0 van het iPhone-besturingssysteem voegt meer dan een dozijn nieuwe functies toe aan de populaire smartphone.

Op dit moment zit Apple-baas Steve Jobs om gezondheidsredenen thuis. Het is niet bekend of Jobs de openingstoespraak zal houden op de WWDC. Apple wil niks bekendmaken over de gezondheid van Steve Jobs.


Website: developer.apple.com/WWDC/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie