abonneren

Apple's MobileMe-dienst in gebruik genomen

Er is een einde gekomen aan het .Mac-tijdperk: Apple heeft alle diensten overgezet naar het nieuwe MobileMe. MobileMe biedt synchronisatie van mail, agenda's en resources. Sommige .Mac-features zijn verdwenen met de overgang, anderen zijn uitgebreid.Gebruikers van iDiskzijn er op vooruitgegaan: de online opslagcapaciteit is van 10 GB naar 20 GB gestegen. Web bookmarks, iCards, .Mac slides en synchronisatie met Mac OS X 10.3 zijn geschrapt en voortaan niet meer mogelijk.
Alle @mac.com-mailadressen zijn gemigreerd naar @me.com-adressen, al blijven de oude adressen nog wel een tijd lang bestaan om vervelende situaties te voorkomen. De overstap is gratis voor bestaande .Mac-gebruikers, nieuwe gebruikers betalen $99 per jaar voor de MobileMe-dienst. Apple wil niet vertellen hoeveel mensen gebruik maken van .Mac/MobileMe.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord