abonneren

Apple's iPod en iTunes hebben problemen met Vista

Wanneer u een iPod hebt en u bent van plan om Windows Vista te installeren dan heeft Apple een goed advies voor u: niet doen. De reden voor Apple's negatieve advies is dat iTunes 7.0.2 nog niet goed werkt met Vista. Gebruikers ondervindenproblemen met het afspelen van gekochte muziekbestanden en de synchronisatie van de muziekdienst.
In sommige gevallen zorgden de problemen ervoor dat iPods onbruikbaar werden.

Apple adviseert aan iTunes-gebruikers om niet over te stappen naar Vista totdat de volgende versie van iTunes uit is. Apple verwacht dat de volgende versie over een aantal weken wordt uitgebracht.

Indien u Vista reeds hebt geïnstalleerd of wanneer u een computer hebt gekocht waarop het nieuwe besturingssysteem geïnstalleerd is, dan kunt u een aantal dingen doen om de problemen te omzeilen. Ten eerste moet u uitloggen bij al uw iTunes-accounts. Daarna moet u de ‘Disk Use'-mogelijkheid op uw iPod uitzetten. Vervolgens moet u iTunes van uw systeem verwijderen. Apple adviseert om Vista ‘schoon' te installeren en niet uw bestaande systeem te upgraden. Na de installatie van Vista dient u iTunes weer opnieuw te installeren en in te loggen bij al uw accounts. Wanneer u nog steeds problemen ondervindt dan kunt u Apple's reparatie-tool proberen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord