abonneren

Apple WWDC gaat over iOS en Mac OS X

De jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Apple, de WWDC, zal dit jaar van 6 tot 10 juni worden gehouden. Belangrijkste thema’s deze keer: de toekomst van iOS en de komende versie van Mac OS X: Lion.

Volgens ingewijden zal Apple dit jaar afwijken van de gewoonte om op deze conferentie een nieuwe iPhone aan te kondigen. De iPhone 5 zou nog niet ver genoeg ontwikkeld zijn, om nu al aan het publiek te worden getoond. Verwacht wordt dat de iPhone 5 pas in oktober, of mogelijk nog later het daglicht zal zien. Een latere introductie van nieuwe hardware als de iPhone 5 en mogelijk zelfs een nieuwe iPad, tijdig voor de eindejaarsverkopen, ligt ook meer voor de hand.

De ontwikkelaarsconferentie is oorspronkelijk bedoeld voor ontwikkelaars van Mac OS en iO. De toegangskaarten á $ 1600,  waren al binnen 10 uur na de aankondiging uitverkocht.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord