abonneren

Apple weert applicaties overproductieve ontwikkelaar

Door het enorme aanbod in Apples App Store voor iPhone-toepassingen is het overzicht een beetje zoekgeraakt. Om hier iets aan te doen houdt Apple een grote schoonmaak. Hierdoor verdwijnen 943 applicaties van een van de meest productieve aanbieders Khalid Shaikh.De reden die Apple aangeeft is dat Khalid onvoldoende rekening houdt met rechten van anderen. Veel applicaties van Khalid in de App Store doen steeds hetzelfde kunstje: informatie van een website afhalen en dit op de iPhone presenteren.
Met vijf van dit soort applicaties per dag en €3,99 per applicatie wist hij zo een flinke omzet te genereren. Dit komt neer op het ten gelde maken van de community, zonder wezenlijke meerwaarde te leveren.

De vraag is wel waarom Apple deze applicaties überhaupt heeft toegelaten? In elk geval kan een schoonmaakactie de waarde van het overige aanbod ten goede komen.

Via: iPhoneClub

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord