abonneren

Apple verkoopt drie miljoen iPads in 80 dagen

Nog geen drie maanden te koop en nu al heeft Apple de noemenswaardige mijlpaal van 3 miljoen stuks overschreden. Dit maakt de iPad een regelrechte hit.Apple bereidt zich ondertussen voor op de wereldwijde distributie. Volgens Jobshoudt men van de iPad, omdat het apparaat deel gaat uitmaken vanhet dagelijkse leven.
Een belangrijk voordeel voor de iPad is dat, hoewel een nieuw apparaat, er zoveel toepasingen beschikbaar zijn in de vorm van de iPhone apps. Volgens Apple zijn er momenteel 225.000 apps beschikbaar in de App Store. Bovendien zijn er al 11000 nieuwe apps gemaakt speciaal voor de iPad, die gebruik maken van het grotere scherm en de multitouch-bediening.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord