abonneren

Apple verkoopt 1 miljoen Apple TV's

Apple maakt bekend deze week de mijlpaal van 1 miljoen verkochte Apple TV's te gaan bereiken. Met Apple TV is het mogelijk om op eenvoudige wijze films en TV-programma's in hd te kijken en materiaal van Netflix, YouTube, Flickr en MobileMe te streamen, gewoon op een hd-tv.Terwijl Google en Sony nog worstelen met de kinderziekten van Google TV, is Apple al vier jaar bezig met de Apple TV.
Aanvankelijk was het geen bijzonder goed lopend product. Afgelopen september heeft Apple een nieuwe versie geïntroduceerd.

Met  AirPlay, een nieuwe voorziening in iOS 4.2, kunnen Apple TV-bezitters de muziek, video's en foto's op hun iPad, iPhone en iPod touch draadloos naar hun TV-toestel streamen. Verder is het mogelijk om Apple TV te bedienen met een iPad, iPhone of iPod touch waarop de app Remote is geïnstalleerd. Deze app kan gratis worden gedownload vanuit de App Store.

Apple TV is nog niet in officieel in Nederland verkrijgbaar, wel in de VS, Engeland en Duitsland. Het Apple TV-kastje kost in de VS $99.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie