abonneren

Apple verbiedt SlingPlayer-app op laste van AT&T

Apple heeft wederom een applicatie uit de App Store gehaald. Ditmaal gaat het om SlingPlayer, dat aan alle kwalificatieƫisen van Apple voldoet, maar niet goed valt bij partner AT&T. Deze mobiele provider eiste dan ook onmiddelijk dat Apple de applicatie uit de App Store zou verwijderen.AT&T heeft Apple gevraagd de SlingPlayer-applicatie uit deApp Store te halen. Hierbij heeft AT&T geen reden opgegeven.Er zijn wel een aantal redenen te bedenken, waarom AT&T niet blij is met de applicatie.
Zo zou AT&T zelf van plan zijn een mobiele tv-dienst te lanceren en SlingPlayer als een te grote concurrent zien. Ook zou het kunnen dat AT&T bang is voor een te grote belasting van het netwerk, maar deze reden is minder logisch. In de App Store zijn inmiddels meerdere applicaties te vinden waarmee videobestanden van een computer naar de telefoon kan worden gestreamed en AT&T heeft hier geen probleem mee. SlingPlayer zelf heeft nog geen officieel antwoord van Apple gekregen over de status van hun applicatie.

TG Daily

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord