Apple tablet met oled-touchscherm?

Het scherm van 10,6 inch wordt ontwikkeld in samenwerking met LG en zou wel eens het eerste oled-product van Apple kunnen worden. Zo worden de feiten aan elkaar gekoppeld tot geruchten. LG werkt aan de ontwikkeling van Oled touchschermen en Apple werkt met LG aan het touchscherm voor zijn komende tablet. Als het geen oled-scherm word, dan wordt het een in elk geval een led-scherm, aldus oled-display.net.

Dankzij het touchscherm wordt het heel makkelijk bladeren door documenten en e-books. Een oled scherm zou het apparaat energiezuinig maken en daarmee ideaal als e-bookreader. Nog mooier, het zou dan ook meteen een kleuren e-bookreader worden en daarmee zou Apple een heel sterke troef in handen hebben.

Gisteren schreven wij al dat de Apple tablet e-bookreader functionaliteit krijgt samen met een nieuwe muziekalbum functie. Uiteraard zal er ook wifi in zitten samen met streamingfunctionaliteit.

De Apple Tablet zou in september al moeten uitkomen samen met nieuwe iPods, op tijd voor eindejaarsinkopen. Het blijft speculeren, officieel is er nog niets bekend.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: