abonneren

Apple presenteert op 14 oktober vernieuwde MacBooks

Op 14 oktober organiseert Apple een speciaal evenement dat geheel in het teken zal staan van notebooks.Analisten verwachten dat Apple op 14 oktober een lijn goedkope MacBooks zal presenteren. De kans is echter klein dat het nieuws over de goedkope notebooks de dalende aandelen van Apple in opwaartse richting kan stuwen. Al lange tijd verwachten analisten dat Apple met een lijn goedkope notebooks komt.

Waarschijnlijk zal Steve Jobs op 14 oktober bekendmaken dat zijn MacBooks uitgerust zijn met de nieuwste processoren. Misschien zijn ze ook in een nieuwe designjasje gestoken. Soms wil Apple wel eens een geheel nieuw product op zo'n speciaal evenement presenteren, maar niemand verwacht dat dit deze keer zal gebeuren. Gehoopt wordt dat Apple een 32GB-versie van de iPhone zal presenteren, maar die kans is klein.

Analisten hopen al een tijd dat Apple met goedkope(re) notebooks komt. Een MacBook kost ongeveer 1.000 euro, ongeveer twee keer zoveel geld als de goedkoopste Windows-notebook.

Apple heeft altijd gezegd dat zijn computers concurreren op design en functionaliteit en niet op prijs. Maar met een wereldwijde economische crisis wordt zelfs de meeste toegewijde Apple-fan prijsbewust.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie