abonneren

Apple onderzoekt iPhone accuproblemen

Steeds herhaalde klachten van iPhone gebruikers over snel leeglopende accu's hebben Apple gestimuleerd om een aantal gebruikers te vragen om een power-logging programmatje op hun iPhone te installeren. Op deze manier hoopt Apple de vinger op de zere plek te kunnen leggen aldus Apples support-forum.De klachten over het snelle leegraken van de accu's zijn begonnen in juni, toen Apple de iPhone 3.0 software uitgbracht. De problemen doen zich vooral voor bij de nieuwe 3GS maar ook bij de oorspronkelijke iPhone 3G.
Na de komst van iPhone 3.1 werden de klachten nog erger, dus is er nog geen teken van verbetering. Op het Aple forum zijn er meer dan 40.000 klachten over de batterijproblemen. De gebruikers zijn blij dat Apple nu de problemen onderkent en pogingen onderneemt om er iets aan te doen.

Bron: Infoworld

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord