abonneren

Apple onderzoekt exploderende iPhone

Onder druk van de Europese unie gaat Apple onderzoek doen naar het exploderen van iPhones. Ondertussen blijft Apple bij het standpunt dat het om incidentele gevallen gaat.Volgens Helen Kearns, woordvoerder van de Europese Commissie eist de commissie van Apple een onderzoek naar het gevaar van oververhitting en het in extreme gevallen exploderen van iPhones. Apple gaat er van uit date het geen algemeen probleem is.Apple verzamelt gegevens over de incidenten die de laatste tijd bekend zijn geworden. Vervolgens gaan ze onderzoeken wat de mogelijke oorzaken zijn.

Berichten over spontaan ontploffende iPhones naast gebruikers die klagen over oververhitte exemplaren komen de laatste weken veel voor. Het gerucht gaat ook, dat Apple klagende bezitters van een ontplofte iPhone onder druk zet om hierover te zwijgen.

Via: TG daily http://www.tgdaily.com/content/view/43679/145/

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord