abonneren

Apple levert iPad 3G vanaf 7 mei in Amerika

Apple heeft tot dit weekend altijd geroepen dat de 3G-versie van de iPad 'eind april' geleverd zou worden. Inmiddels is er een datum bekend: wie nu een pre-order plaatst voor de iPad 3G krijgt een verzenddatum van 7 mei.Apple hanteert de terminologie 'by May 7th', zodat het in principe mogelijk is dat er al eerder iPads uitgeleverd worden.
Veel mensen hebben namelijk een iPad 3G in pre-order gezet met de verwachting deze eind april te ontvangen. Het is niet duidelijk of deze mensen tot 7 mei moeten wachten, of dat ze hun iPad eerder zullen ontvangen.

De Europese iPad laat voorlopig nog op zich wachten. Op 10 mei gaat Apple pre-orders accepteren in een select aantal Europese landen (waaronder Frankrijk, Duitsland en Engeland). Wanneer de iPads uitgeleverd worden zal op die dag ook bekendgemaakt worden. De 3G-versie zal vermoedelijk ook meteen in voorbestelling gaan. Over een mogelijke Nederlandse introductie is nog niets bekend, al doen er geruchten de ronde dat het wel eens september zou kunnen worden.

Engadget

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: