abonneren

Apple is meer waard dan Google

Blijkbaar waardeert de consument pasteltinten meer dan zoekresultaten. Sinds gisteren is Apple op de aandelenbeurs $159 miljard waard. De geldkoe Google is "maar" $157 miljard waard.In de film Forrest Gump verdientde gelijknamige hoofdpersoon een vermogen door geld te investeren in een nog jonge Apple. Indien Forrest Gump deze aandelen vandaag de dag nog zou bezitten dan zou hij een zeer welgesteld man zijn geweest.

Apple bestaat al sinds de beginjaren van de pc-industrie. Apple werd echter nooit een grote speler en daardoor werd het bedrijf ook nooit echt heel veel geld waard. Pas sinds de iPod en de iPhone begint Apple een grote speler te worden in de IT-industrie.

Apple onderscheidt zich van zijn concurrenten als Microsoft en Dell voornamelijk door het eigentijdse design van zijn desktops, laptops en gadgets. Qua hardware krijgt de consument bij Dell meer waar voor zijn geld. En Microsofts Windows-besturingssysteem is krachtiger en flexibeler dan Apple's Mac OS X. Maar indien de consument hardware wil dat past in zijn trendy inrichting en een besturingssysteem wil gebruiken dat er mooi uitziet dan heeft hij geen andere keus dan voor een Apple-product te kiezen.


Bron: digitaldaily.allthingsd.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie