abonneren

Apple: ''iPhone-productie op schema''

Na enige maanden uitstel heeft Apple de introductiedatum van de iPhone op juni 2007 gezet -- in Amerika, althans. Ondanks scepsis van analisten en partners over de haalbaarheid van deze datum, blijft Apple voet bij stuk houden: de iPhone moet en zal in juni gereed zijn.Volgens CNET wil Apple de iPhone op 11 juni introduceren.
Dat zou overeenkomen met de Apple Worldwide Developers Conference in San Francisco, die van 11 tot 15 juni wordt gehouden.

Eerder deze maand heeft Apple al verklaard dat de ontwikkeling van zijn nieuwe besturingssysteem, OS X 10.5 Leopard, voorlopig stil is komen te liggen. Alle mankracht wordt op het iPhone-project gezet om dit op tijd af te krijgen. Analisten twijfelen of Apple de iPhone op tijd af gaat krijgen. Mocht de iPhone toch in juni gelanceerd worden, dan is de verwachting dat Apple nauwelijks units gereed heeft om in de winkels te leggen.

De iPhone gaat aan de overkant van de oceaan $499 (4 GB) of $599 (8 GB) kosten. Dit zijn de prijzen mét een mobiel contract. De iPhone zal vooralsnog niet los te koop zijn.

DailyTech

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie