abonneren

Apple introduceert nieuwe Macs, Macbook en Magic Mouse

Zo vlak voor de feestdagen komt Apple met een heel assortiment nieuwe producten waaronder twee nieuwe iMacs, een Mac Mini, een Macbook en een nieuwe Magic Mouse.Om met het laatste te beginnen. De draadloze Magic Mouse is de eerste muis met multi-touch technologie. De bovenkant bestaat hiertoe uit een multitouch oppervlak, zonder knoppen of scrollwiel. In plaats daarvan bedient u de computer met meervingerige bewegingen (gestures). De nieuwe muis wordt meegeleverd met de nieuwe iMacs.

De nieuwe iMacs hebben een door leds-verlicht scherm in 16:9 breedbeeldformaat van 21,5 of 27 inch. Beide met full-hd resolutie of beter. De iMacs zijn te koop van af ca. €1100.

Er is nu een snellere uitvoering van de Mac Mini met een 2,2 GHZ Core 2 Duo, twee keer zoveel geheugen en een grotere harde schijf.

De nieuwe MacBook heeft een nieuwe unibody van polycarbonaat, wat meer keuze in het goedkopere kunststof segment betekent. Ook dit noteobook heeft een 13 -inch door leds-verlicht scherm en een multitouch mousepad zoals we dat van de metalen macbooks (pro) kennen. De vast ingebouwde accu moet goed zijn voor 7 uur. De nieuwe Macbook zal te koop zijn vanaf ca. €900

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste Vacatures