abonneren

Apple geeft $100 terug aan kwade iPhone-eigenaren

De aangekondigde prijsverlaging van $200 voor de iPhone is een groot aantal eigenaren in het verkeerde keelgat geschoten. Apple verlaagde de prijs van de iPhone van $600 naar $400, waarop kwade eigenaren massaal e-mailberichten naar Apple stuurden om hun ongenoegen te uiten. "Ondanks dat we het juiste besluit hebben genomen om de prijs van de iPhone te verlagen, moeten we beter ons best doen om de eerste iPhone-klanten tevreden te stellen terwijl we met een lagere prijs agressief achter nieuwe klanten aangaan," aldus Steve Jobs in een open brief op Apple's website.

Apple heeft nog niet bekendgemaakt hoeveel iPhones het sinds de lancering eind juni in totaal heeft verkocht. In de eerste twee dagen na de lancering verkocht Apple 270.000 iPhones. Het bedrijf verwacht eind deze maand een miljoen iPhones te hebben verkocht.

De aanbieding zal Apple miljoenen dollars kosten. Maar de kosten zullen nog steeds een schijntje zijn vergeleken met de $818 miljoen winst die het bedrijf in het afgelopen kwartaal maakte.


Bron: Jobs Open Letter

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie