abonneren

Apple brengt nieuwe betaversie iPhone SDK uit

Kort na de lancering van de iPhone SDK brengt Apple alweer een nieuwe betaversie uit. De belangrijkste vernieuwing is de Interface Builder. Hiermee kan een ontwikkelaar een (Cocoa Touch) interface voor iPhone-applicaties maken. Daarnaast heeft Apple een nieuwe versie van Xcode toegevoegd en zijn er een aantal bugs gerepareerd.

Na de installatie van de nieuwe SDK blijken twee folders een nieuwe naam te hebben gekregen. De folders Aspen.platform en AspenSimulator.platform heten voortaan iPhoneOS.platform en iPhoneSimulator.platform. De simulator heet voortaan de iPhone Simulator. Een kleine andere wijziging is dat er een nieuw startscherm is waarbij je als gebruiker kunt kiezen tussen iPhone- en Mac OS X-resources.

De nieuwe release is gratis door geregistreerde ontwikkelaars te downloaden via het iPhone Development Center. De download is 1,36GB groot en te herkennen aan het buildnummer 9A2151.

Bron: iPhoneClub

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord