abonneren

Apple brengt iTunes 8.0.2 uit en iPhone 2.2

Apple heeft versie 8.0.2 van iTunes uitgebracht en versie 2.2 van iPhone. Volgens Apple maakt de update iTunes stabieler en veiliger.Versie 8.0.2 van iTunes repareert onder andere de problemen die er waren met het creëren van MP3s op een andere computer, en met een verbinding tot stand te brengen met de iTunes-winkel wanneer de gebruiker een proxy gebruikte. Apple heeft ook de VoiceOver-functie verbeterd.

Apple bracht ook versie 2.2 van de firmware voor de iPhone uit. De update voegt een aantal nieuwe functies toe, maar gebruikers kunnen nog steeds niet tekst knippen en plakken of MMS-berichten ontvangen. Firmware 2.2 voegt Google Street View toe aan de Maps-applicatie. Tevens kunnen gebruikers in de Maps-funtie voortaan informatie over openbaar vervoer opvragen en routbeschrijvingen voor looptochten krijgen. U kunt voortaan de locatie van "pins" per e-mail doorsturen aan vrienden.

Via de iTunes-applicatie op de iPhone kunt u onderweg podcasts downloaden. Apple heeft de Safari-browser op de iPhone verbeterd en stabieler gemaakt. De browser crasht hierdoor minder vaak en het kan animaties op websites beter weergeven. Ook de geluidskwaliteit van Visual Voice Mail berichten is verbeterd. En eindelijk kunnen gebruikers de auto-correctie uitzetten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord