abonneren

Apple besteedt veel aandacht aan camera

De afgelopen week heeft Apple tien patenten aangevraagd die betrekking hebben op de verwerking van camerabeelden.Apple vraagt, net als andere grote technologiebedrijven, regelmatig patenten aan op ontwikkelingen die uit hun researchlaboratoria komen. Je weet dan ook nooit of en wanneer je daar als gebruiker ooit iets van merkt.
De stroom van nieuwe aanvragen over beeldverwerkingsfuncties wijzen volgens patentvolgers er wel op dat het Apple ernst is met de functionaliteit van camera's in zowel de iPhone als andere grotere apparaten.

De nieuwe patenten van Apple moeten er voor zorgen dat de camerabeelden van de iPhone en toekomstige tablet beter bruikbaar en van optimale kwaliteit zijn. Zo zijn er vindingen die het dynamische bereik moeten vergroten, vervormingen moeten voorkomen, onscherpe beelden compenseren, ruis onderdrukken en (huid)kleuren verbeteren. De kans is dan ook groot dat we in de komende generatie iPads wel iets terug zullen vinden van deze onderzoeksresultaten uit Apples laboratoria.

Via: FortuneTech

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie