abonneren

Apple besteedt veel aandacht aan camera

De afgelopen week heeft Apple tien patenten aangevraagd die betrekking hebben op de verwerking van camerabeelden.Apple vraagt, net als andere grote technologiebedrijven, regelmatig patenten aan op ontwikkelingen die uit hun researchlaboratoria komen. Je weet dan ook nooit of en wanneer je daar als gebruiker ooit iets van merkt.
De stroom van nieuwe aanvragen over beeldverwerkingsfuncties wijzen volgens patentvolgers er wel op dat het Apple ernst is met de functionaliteit van camera's in zowel de iPhone als andere grotere apparaten.

De nieuwe patenten van Apple moeten er voor zorgen dat de camerabeelden van de iPhone en toekomstige tablet beter bruikbaar en van optimale kwaliteit zijn. Zo zijn er vindingen die het dynamische bereik moeten vergroten, vervormingen moeten voorkomen, onscherpe beelden compenseren, ruis onderdrukken en (huid)kleuren verbeteren. De kans is dan ook groot dat we in de komende generatie iPads wel iets terug zullen vinden van deze onderzoeksresultaten uit Apples laboratoria.

Via: FortuneTech

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord