abonneren

AOL Propeller stuurt weg van Digg

AOL's sociale newssite, Propeller, heeft een complete herstructurering ondergaan. De site was voorheen min of meer een kloon van concurrent Digg, maar heeft nu afstand gedaan van het beoordelingssysteem waarin populaire verhalen bovenaan kwamen te staan.Propeller, ooit ontstaan uit Netscape.com, heeft een compleet nieuw design en een nieuwe werking gekregen. Het nieuwe beoordelingssysteem werkt niet met het totaal aantal stemmen, maar met een eenvoudigere schaal van 1 tot 10, waarin 10 de hoogste beoordeling is.
Bezoekers kunnen het verhaal beoordelen om de plek op de voorpagina te beïnvloeden, maar niet zo extreem als bij Digg.

Propeller heeft inmiddels zijn eigen domein gekregen, waardoor AOL hoopt de dienst populair te kunnen maken zonder te hoeven refereren aan Netscape.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord