abonneren

AOC aanraakscherm voor gebruik met notebooks

AOC introduceert een slimme oplossing voor een vorm van notebookgebruik waar u nog niet aan gedacht hebt. Plaats het grote aanraakscherm boven een notebook of netbook en u creƫert zo uw eigen touch-pc.Het 21,5 inch door leds verlichte lcd-scherm kan dankzij speciale voeten aan de zijkanten, eenvoudig over een uitgeklapt notebook geplaatst worden.
Zo kunt u uw ultra compacte notebook of netbook thuis of op kantoor toch met een groot scherm gebruiken. Het grote scherm biedt het voordeel van full-hd 1920 x 1080 pixels in 16x9 verhouding. Dit gecombineerd met aanraakfunctionaliteit maakt het een ideaal scherm om van de multitouchfunctionaliteit van Windows 7 te gebruiken.

De monitor is voorzien van een analoge D-Sub-ingang en twee HDMI-ingangen die HDCP ondersteunen. USB-sticks, vaste schijven en digitale camera's kunnen probleemloos worden aangesloten op een van de drie ingebouwde USB 2.0-poorten. Het apparaat heeft bovendien twee ingebouwde luidsprekers en een audio-uitgang.

AOC denkt ook aan milieuvriendelijkheid en 'groene IT'. De  e2239Fwt verbruikt minder dan 25 Watt wanneer het scherm in gebruik is en minder dan 1 Watt als het stand-by staat. De e2239Fwt is verkrijgbaar vanaf juli. De verkoopadviesprijs is nog niet bekend.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie