abonneren

ANWB viert verjaardag Wegenwacht met app

De Wegenwacht van de ANWB bestaat vandaag 65 jaar en dat zullen we weten. Zo introduceert de ANWB vandaag de Wegenwacht app.

De app die 15 april beschikbaar is, volgens de ANWB niet alleen een handige hulp bij pech, maar ook handig om pech te voorkomen. De app is er zowel voor de iPhone als voor Android.

De app is een praatpaal in zakformaat. Nu kom je snel in contact met de de wegenwacht, zonder uit de auto te stappen. De app werkt zowel in het binnen- als buitenland. Als je dat wil wordt ook je locatie doorgegeven zodat de hulp precies weet waar je staat. Discussie over waar je precies staat zijn daarmee overbodig geworden.

De app geeft verder tips, bijvoorbeeld over het verwisselen van een lekke band. Uitleg van de dashboard-iconen helpen bij het analiseren van een storing. ANWB-leden kunnen contact op nemen met een advieslijn met vragen over hun auto.

Ook nieuw deze week is de ANWB Verkeer app. Deze app geeft informatie over de acutele verkeerssituatie. Files worden opvraagbaar per weg of route. Ook is er de mogelijkheid om het laatste file-bericht van de radio te beluisteren. Ook deze gratis app is te vinden in de Android Market of in de iTunes app store.

ANWB

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: