abonneren

ANWB Verkeer HD

Weten waar de files staan? Of er een snelheidscontrole wordt gehouden op je traject? Of gewoon benieuwd naar wat voor weer het wordt de komende dagen? Met Verkeer HD van de ANWB kan het allemaal – en meer.

De applicatie tovert je iPad om in je eigen persoonlijke verkeersdashboard. Je hebt de beschikking over drie tabbladen: Verkeer, Verkeersnieuws en Weer, die je allemaal naar eigen inzicht aan kunt passen. Onder het kopje Verkeer vind je standaard een filekaart, een overzicht van de files en flitsers, en een webcam van het fileknooppunt van je keuze. Als je wilt, kun je nog meer widgets toevoegen, voor bijvoorbeeld wegwerkzaamheden en de verkeersverwachting. Bij het Verkeersnieuws vind je de twitterfeed van de ANWB, het actuele filenieuws en columns. Het filenieuws kan je ook beluisteren als je dat wil. Het kopje Weer vervolgens laat je de weersverwachting zien voor de komende vier dagen. Ook kun je hier op de buienradar bekijken of je je paraplu wel of niet thuis kunt laten.

Verkeer HD werkt buitengewoon soepel en intuïtief. Je kan je dashboard precies zo indelen en samenstellen zoals jij dat wil. Dit zorgt voor een erg overzichtelijke gebruikservaring. Wil je graag alle informatie over weer en verkeer op een heldere, persoonlijke manier bij elkaar zien? Dan is Verkeer HD de applicatie voor jou.

iPad: € 2,39

Meer apps voor Apple producten vind je op: iPhone&More.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: