abonneren

Android-ontwikkelaars willen niet wachten op Google

T-Mobile lanceert vandaag de eerste Android-telefoon. Twee Android-ontwikkelaars willen niet langer wachten totdat Google zijn online Android Market opent maar bieden zelf hun applicatie aan.De Android-ontwikkelaars Wrike en Intermedia hebben besloten om hun ContactsSync-applicatie voor Exchange/Outlook-synchronisatie zelf uit te brengen. De applicatie zaltevens worden aangeboden via Google's Android Marketmaar het geduld van de beide ontwikkelaars is op.
Ze willen niet langer wachten totdat Google eindelijk zijn online marktplaats voor Android-applicaties lanceert.

Wrike en Intermedia hebben ContactsSync aangemeld bij Google, maar ze hebben nog steeds niet gehoord wanneer Android Market wordt gelanceerd en wanneer G1-gebruikers hun applicatie kunnen downloaden. Volgens de beide ontwikkelaars zal een applicatie die de synchronisatie met een Exchange-server beheert, zeer gewild zijn bij G1-gebruikers.

Het lukt Google niet om zijn Android Market-dienst gelijk met T-Mobile's G1-telefoon te lanceren. Ongeveer 50 applicaties zijn aangemeld voor Android Market. Google heeft zonder opgaaf van reden een aantal applicaties verwijderd uit de online marktplaats. Het is onbekend wanneer de verwijderde applicaties weer beschikbaar komen.


Meer informatie: www.wrike.com/g1-exchange-sync.html

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: