abonneren

Android Market krijgt proefperiode van 24 uur

Google heeft een interessante nieuwe optie aan zijn Android Market-webwinkel toegevoegd. Gebruikers kunnen applicaties 24 uur uitproberen. Indien ze niet tevreden zijn dan krijgen ze hun geld terug.Wanneer een gebruiker een applicatie koopt dan heeft hij 24 uur de tijd om te beslissen of hij zijn geld terugwil. De klant moet wel zijn geld terugvragen aan de ontwikkelaar van de applicatie en niet aan Google. Indien de ontwikkelaar niet meewerkt dan dient de klant zijn creditkaartbedrijf de opdracht te geven het geld terug te vorderen.

Het is voor de klant vervelender en tijdrovender om aan de ontwikkelaar geld terug te vragen dan wanneer hij dit direct bij Google zou kunnen doen. Het is wel goed dat Google klanten een bedenktijd van 24 uur geeft. In Apple's App Store hebben klanten niet de mogelijkheid om een applicatie uit te proberen. Klanten kunnen alleen gratis een applicatie uitproberen wanneer de ontwikkelaar een "lite"-versie aanbiedt in de App Store.

Klanten van Google's Android market mogen gratis applicaties herinstalleren, maar de webwinkel biedt niet de mogelijkheid om applicaties te upgraden.


Meer informatie: Android Market Business and Program Policies

Bron: androinica.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord